yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mütenasip mualla nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli öge panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Bu doğrultuda talih bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Evgin çıkış bapları örgüsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların başlıca özellikleri dundaki gibidir:

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzenek Yangın Kapısı sayesinde kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece uygun ise buna bentlı olarak da yangına Yangın Kapısı metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder peşışını getirmektedir.

Kanatlar ortamında munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain dayak plakaları mevcuttur.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir cenahının bulutsuz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara çabucak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en yönlü bedel politikamıza şayeste olacak şekilde yangın kapısı üretilir.

şu demek oluyor ki, baz ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak sinein tasarlanmışken, müstacel çıkış kapısı sadece hızlı ve emniyetli boşaltma ciğerin kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page